Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Am Scapat Telefonul In Apa

Am Scapat Telefonul In Apa. Sunt o persoana destul de neatenta si recunosc acest lucru. Dacă ai scăpat un telefon în apă și acesta nu mai pornește, îl repari pe banii tăi (dacă se mai poate repara). Exista doua metode care te pot ajuta sa rezolvi aceasta problema. Daca si tu te numeri printre acei oameni care au scapat telefonul in apa, sa stii ca cel mai important lucru este sa vii de urgenta la service. Imediat ce vezi ca telefonul a fost scapat in apa trebuie sa il inchizi repede.

Ce faci daca pica telefonul in apa? Ultimul pas ar fi repornirea telefonului. Am un n95 nu lam scapat in apa ci am vrut sal curat si am dat mult lichid de spalat geamuri pe el acesta a intrat in telefon si se vede ceva urat pe ecran si. Am scapat apa pe laptop, ce sa fac? Daca ai scapat apa pe telefon in timp ce era la incarcat, nu este recomandat sa pui mana pe el deoarece risti sa te electrocutezi.

Ai Scăpat Telefonul In Apă Iți Spunem Tot Ce Trebuie Făcut Revista Connect Gadgets Lifestyle
Ai Scăpat Telefonul In Apă Iți Spunem Tot Ce Trebuie Făcut Revista Connect Gadgets Lifestyle Source from : https://www.connect.ro/2018/02/08/ai-scapat-telefonul-apa-iti-spunem-tot-ce-trebuie-facut/
Daca ai scapat apa pe telefon in timp ce era la incarcat, nu este recomandat sa pui mana pe el deoarece risti sa te electrocutezi. Daca a cazut telefonul in apa, nu inseamna neaparat ca e bun de aruncat la gunoi. Opreste mai intai curentul sau inchide laptopul, daca incarcai telefonul prin cablul usb, si abia apoi poti sa pui mana pe telefon. Înainte să propunem câteva soluții cu care puteți salva telefoanele care au căzut în apă, trebuie să spunem că indiferent de caz, o să fie o ruletă. Urmeaza sfaturile prezenate si nu intra in panica.

Chiar daca telefonul a petrecut putin timp in apa, poate sa fi fost suficient pentru ca lichidul sa ajunga in diferite zone ale dispozitivului.

Daca a cazut telefonul in apa, nu inseamna neaparat ca e bun de aruncat la gunoi. Acum o oră | darrio2007 a răspuns: Ti ai scapat telefonul in apa ce pasi simpli trebuie sa urmezi pentru a l salva. Ti a cazut telefonul in apa cea mai buna metoda prin care il poti repara www. Trebuie insa sa actionati rapid si cu mare atentie!

Scoate si cartela sim (si aceasta se poate arde), dar si cardul microsd. Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Sunt o persoana destul de neatenta si recunosc acest lucru. Ideal ar fi sa inlaturati apa cu ajutorul unui aspirator, dar in cazul in care nu aveti unul la indemana, poti folosi un servetel, nu uita sa sufli in mufa pentru casti si cea usb. Afla tot ce trebuie sa faci pentru a salva un telefon scapat in apa.

Ce Să Faci Dacă ţi Ai Scăpat Telefonul In Apă Este Important Să Acţionezi Repede Star Matinal Antenastars Ro
Ce Să Faci Dacă ţi Ai Scăpat Telefonul In Apă Este Important Să Acţionezi Repede Star Matinal Antenastars Ro Source from : https://antenastars.ro/star-matinal/ce-sa-faci-daca-tiai-scapat-telefonul-in-apa-este-important-sa-actionezi-repede-id17951.html
Daca a cazut telefonul in apa, nu inseamna neaparat ca e bun de aruncat la gunoi. Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe tpu.ro. Am compilat aceasta serie de sfaturi utile, ca sa nu fie bun de aruncat. A scapat telefonul in piscina | ce o sa zica taticul? O echipă de ingineri asiatici va veni atrasă de orez si îl va repara pentru tine!

Exista doua metode care te pot ajuta sa rezolvi aceasta problema.

Ce faci daca pica telefonul in apa? Sunt o persoana destul de neatenta si recunosc acest lucru. Trebuie insa sa actionati rapid si cu mare atentie! Am compilat aceasta serie de sfaturi utile, ca sa nu fie bun de aruncat. Telefonul in apa lui, iar bateria in a ei asa ca daca iti scapa in apa si il scoti imediat e foarte probabil sa nu ajunga prea multa apa in interior.

Nimeni și nimic nu poate garanta că în timpul. Cand telefonul ti se uda, indiferent de situatie, trebuie sa faci urmatoarele lucruri, cat de repede poti: In momentul in care telefonul a intrat in contact cu apa garantia a fost pierduta, deoarece in service urmele de apa sunt vizibile pe componente, chiar daca telefonul se usuca. O echipă de ingineri asiatici va veni atrasă de orez si îl va repara pentru tine! Urmeaza sfaturile prezenate si nu intra in panica.

ți A Scăpat Telefonul La Apa Repară L Cu Orez Cristinajoy Ro Blog Personal De Travel Dezvoltare Personală Lifestyle Evenimente
ți A Scăpat Telefonul La Apa Repară L Cu Orez Cristinajoy Ro Blog Personal De Travel Dezvoltare Personală Lifestyle Evenimente Source from : https://www.cristinajoy.ro/2017/06/ti-a-scapat-telefonul-la-apa-repara-l-cu-orez.html
In momentul in care telefonul a intrat in contact cu apa garantia a fost pierduta, deoarece in service urmele de apa sunt vizibile pe componente, chiar daca telefonul se usuca. Telefonul in apa lui, iar bateria in a ei asa ca daca iti scapa in apa si il scoti imediat e foarte probabil sa nu ajunga prea multa apa in interior. Opreste mai intai curentul sau inchide laptopul, daca incarcai telefonul prin cablul usb, si abia apoi poti sa pui mana pe telefon. Indepartati cat mai repede carcasa si acumulatorul (daca. Ai grija sa nu tii capul aspiratorului.

Ideal ar fi sa inlaturati apa cu ajutorul unui aspirator, dar in cazul in care nu aveti unul la indemana, poti folosi un servetel, nu uita sa sufli in mufa pentru casti si cea usb.

Iata ce trebuie sa faci odata ce ai. Iasi, bulevardul alexandru cel bun, nr. Indepartati cat mai repede carcasa si acumulatorul (daca. Am scapat apa pe laptop, ce sa fac? Daca bateria se poate scoate, atunci ar fi bine sa o inlaturi repede.

Posting Komentar untuk "Am Scapat Telefonul In Apa"