Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Castelul De La Miclauseni

Castelul De La Miclauseni

Numai colectia de carti numara 60.000 de exemplare, multe din ele fiind. Constructia castelului miclauseni a inceput in anul 1880, de catre george si sotia lui maria sturdza (nascuta in familia ghica).

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Castelul sturdza se afla in localitatea miclauseni, la 67 km de municipiul iasi. În anul 1960, castelul de la miclăuşeni a devenit sediul centrului de plasament pentru copii cu handicap psihic sever, aici funcţionând şi şcoală specială. Castelul sturdza de la miclauseni este situat la o distanta de 20 de kilometri de roman si 65 de kilometri de municipiul iasi.

Castelul Sturdza De La Miclauseni Judetul Iasi Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=PBwf5MtyWIs
The sturdza palace at miclăușeni or sturdza castle at miclăușeni (romanian: Turul este facut de una dintre maicutele de la manastirea de langa, care si incuie usa principala intre vizite. Turiștii pot vizita astăzi trei obiective importante de pe domeniul miclăușeni:

Constructia castelului miclauseni a inceput in anul 1880, de catre george si sotia lui maria sturdza (nascuta in familia ghica).

Castelul sturdza de la miclauseni judetul iasi youtube jurnal calatorii: Un fotograf de exceptie liviu rotariu. Castelul de la miclăușeni, școală și casă a copiilor cu handicap mintal.

Castelul sturdza de la miclueni, cunoscut i sub denumirea de palatul sturdza, este un castel n stil neogotic construit ntre anii. In 1960, castelul de la miclauseni a devenit sediul unei scoli speciale: În 1752 ridică un conac boieresc cu demisol şi parter, în formă de cruce, un conac cu 20 de camere şi un grajd care adăpostea cai de rasă.

Week End La Palatul Sturdza Din Miclăușeni Forbes Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.forbes.ro/week-end-la-palatul-sturdza-din-miclauseni-186944
22,793 likes · 591 talking about this · 9,146 were here. Fortificatie in roemenië (nl) palatul sturdza de la miclăușeni, palatul sturdza de la miclăuşeni, castelul sturdza de la miclăuşeni Castelul familiei sturdza, biserica cu hramul buna vestire și parcul dendrologic în stil englezesc, de 30 de ha, cu o vechime de 150 de ani.

Castelul sturdza de la miclauseni judetul iasi youtube jurnal calatorii:

Castelul adapostea o colectie valoroasa de carti si documente, de costume medievale, de arme, bijuterii, tablouri, busturi din marmura de cararra, argintarie, dar si piese arheologice, numismatice si epigrafice de mare valoare. Castelul de la miclăușeni, școală și casă a copiilor cu handicap mintal. În 1752 ridică un conac boieresc cu demisol şi parter, în formă de cruce, un conac cu 20 de camere şi un grajd care adăpostea cai de rasă.

Castelul sturdza se afla in localitatea miclauseni, la 67 km de municipiul iasi. Descriere castelul de la miclauseni. 22,793 likes · 591 talking about this · 9,146 were here.

Castelul Sturza De La Miclauseni 3 Ps Stefan T By Stefantistu On Deviantart
vizitati articolul complet aici : https://www.deviantart.com/stefantistu/art/Castelul-Sturza-de-la-Miclauseni-3-PS-Stefan-T-640413479
Turiștii pot vizita astăzi trei obiective importante de pe domeniul miclăușeni: În 1752 ridică un conac boieresc cu demisol şi parter, în formă de cruce, un conac cu 20 de camere şi un grajd care adăpostea cai de rasă. Castelul sturdza de la miclueni, cunoscut i sub denumirea de palatul sturdza, este un castel n stil neogotic construit ntre anii.

In 1960, castelul de la miclauseni a devenit sediul unei scoli speciale:

Patrimoniul cultural şi religios de la miclăuşeni, a cărui vechime este de aproape 200 de ani, cupr. O vizită la fostul castel din judeţul iaşi al familiei sturdza te scoate din ritmul agitat de zi cu zi şi te reînvaţă să profiţi de bucuriile simple. O sedinta video de exceptie marca sava claudiu.

Posting Komentar untuk "Castelul De La Miclauseni"