Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vaci Cu Lapte De Vanzare

Vaci Cu Lapte De Vanzare

Tot în județul cluj, eugen grosan vinde laptele cu 1,06 lei pe litru. In rate de la 42,44 lei / luna.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Insula jersey se află în marea mânecii. Ouã și lapte de casã; Preţ 3.900 lei vaca buna de lapte vaci.

Vaci Baltata Romaneasca De Vanzare Maramures Vaci Vand
vizitati articolul complet aici : https://dsw.announcementz899vl.pw/vaci-baltata-romaneasca-de-vanzare-maramures.html
About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Cumpara sau vinde vaci, juninci, vaci cu vitei, vaci gestante sau tauri alege cele mai bune oferte de vaci de lapte, vaci rasa angus, holstein, baltata romaneasca pe animalutul.ro animalutul.ro o marca russmedia Vand iapa neagra, cu coada neagra pana in pamant, pur sange arabesc, varsta, 2,6 ani, montata.

Anunturi vaci de lapte vanzare anunturi vanzari si cumparari vaci de lapte vanzare 02 nov 2020 pe anunturi biz.

Are o suprafață de 115 km² și puțin peste 95.000 de locuitori. Una dintre cele mai noi si de viitor nise din zootehnie este cu siguranta ferma de magarite, o activitate imbratisata deja de mai multi crescatori de animale din romania. Valoarea furajelor consumate conform balante:

Vand 2 vaci bune de lapte una baltata si una mixta cu lapte ambele au vitel in burta una are un vitel de 2 luni iar alta o vitica de 5 luni 5000 de lei vaca. Preț lapte de vacă tulcea. Suma inregistrata in contul 711 este de 51000 lei, conform balantelor.

Vand Vaca Cu Vitel Rasa Baltata Romaneasca Foarte Buna De Lapte Pret Preturi Vand Vaca Cu Vitel Rasa Baltata Romaneasca Foarte Buna De Lapte
vizitati articolul complet aici : http://www.unpret.ro/pret/vand-vaca-cu-vitel-rasa/
Cu lapte ce vor sa creasca valoarea produselor lor, prin vanzarea directa catre.dozatoarele de lapte reprezinta solutia ideala pentru crescatorii de vaci. Vand vaca cu vitel buna de lapte intre 10 litri de lapte jud timis surducu mic nr 92a str principala telefon: 2 cu lapte și una cu vițel lângă ea și aparat de muls 130 milioan.

(95,48% / 3.668) urmarit de 1 utilizator.

Una dintre cele mai noi si de viitor nise din zootehnie este cu siguranta ferma de magarite, o activitate imbratisata deja de mai multi crescatori de animale din romania. Vand iapa neagra, cu coada neagra pana in pamant, pur sange arabesc, varsta, 2,6 ani, montata. Livrare gratuita la comenzile de 199.99 lei.

Vand vaci de lapte in categoria vaci; Vand vaca de 6 anii foarte buna de lapte 20 de litri de lapte cu vitea. Insula jersey se află în marea mânecii.

Vand Vaca Cu Vitel Rasa Baltata Romaneasca Foarte Buna De Lapte Pret Preturi Vand Vaca Cu Vitel Rasa Baltata Romaneasca Foarte Buna De Lapte
vizitati articolul complet aici : http://www.unpret.ro/pret/vand-vaca-cu-vitel-rasa/
Ferma de magarite, afacerea profitabila unde litrul de lapte se vinde cu 100 lei. Preţ10 lei vacă cu vițel vaci rosiori de vede, teleorman acum 2 zile distribuie anunțul salvează anunțul preţ 1.100 eur vițele montbeliarde vaci rosiori de vede, teleorman acum 2 zile distribuie anunțul salvează anunțul Certificat de origine, animale cu origine cunoscuta, vaci cu pedigree.

Utilizarea acestor dozatoare de lapte crud proaspat este reglementata.

Vand vaca cu vitel,da 25 l de lapte.foarte blanda.este fatata de 2 saptamani.este la a patra fatare si fatata de 2 saptamani.am 2 vaci de vanzare.0730118119. In momentul de fata, la ferma pastor comercializam vitele, juninci gestante si vaci de lapte, toate cu origine cunoscuta. Larisa nica din neamț are un preț de 1,2 lei pe litrul de lapte vândut din fermă.

Posting Komentar untuk "Vaci Cu Lapte De Vanzare"